Ejuice, drick dig till ett nikotinfritt liv

​En ganska okänd metod på marknaden av produkter och hjälpmedel för att sluta röka är ejuice. Ejuice är en blandning av goda smaker som man till exempel kan göra milkshake av. Det som gör att ejuice är en bra sluta röka produkt är att det finns nikotin i ejuice, vilket innebär att du som rökare kan börja med en nikotinjuice som du är van för att så småningom trappa ner och gå över till ejuice utan nikotin, för att så småningom sluta helt med nikotin. Genialiskt. Ejuice finns i många olika smaker och det finns alltid någon som passar. Bland smakerna kan nämnas mango, Jordgubb, persika, apelsin och citron men det finns en uppsjö av smakkombinationer. 

Ejuce går att köpa antingen på Cigotekets ebutik online eller hos någon av de fysiska butiker som finns på olika platser i landet. Cigotekets mission är att göra det enkelt och njutbart att bli nikotinfri.

Ejuicer i olika smaker

Ett annat namn för ejuice är e-liquid. Cigoteket erbjuder ett flertal olika varianter av dessa drycker och ejuice är en enkel och god metod att använda sig av i syfte att trappa ner sin rökning. I cigaretter finns ett stort antal toxiner och inte bara nikotin. Därför är det ett hälsosammare alternativ att använda sig av en nikotinprodukt vid rökavvänjning än att till exempel försöka trappa ner med hjälpa av stegvis svagare cigaretter. Att gå över till ejuice hjälper rökaren att dra ner på sitt nikotinbegär men reducerar omedelbart antalet gifter som man som rökare får i sig. 

När man ska sluta röka har man mer än ett problem. Nikotinet är inte den stora boven utan det psykologiska behovet brukar vara värst. Det har blivit en vana att till exempel dricka kaffe och röka dagens första cigarett på morgonen. Genom ejuice förenklas sluta röka processen genom att nikotinbehovet är tillgodosett under tiden som rökaren bryter sina vanemönster relaterade till rökningen.​